ACTIVITAT FAMILIAR

Activitats de l'exposició Art Primer

Juny i Juliol de 2020

Un interessant programa d’activitats per a tots tipus de públics.

VISITES GUIADES

Diumenges a les 11h: Visites guiades. “Art Primer. Artistes de la prehistòria”. S'abordarà els orígens de l'art a la prehistòria, tot dedicant una especial atenció a les manifestacions de l'anomenat "art rupestre llevantí", conservades als territoris de la façana mediterrània de la península Ibèrica, i, en especial, a Catalunya. La mostra presentarà més d'un centenar d'objectes únics de la prehistòria europea, procedents dels mateixos fons del Museu d'Arqueologia de Catalunya i d'altres museus i institucions catalanes, franceses i de l'estat espanyol, acompanyats de nombrosos recursos audiovisuals i de realitat virtual per a la seva millor contextualització i comprensió. Activitat inclosa en el preu de l’entrada. 

VISITA-TALLER

Diumenges a les 12.30 h: Visita Taller EL PRIMER ART. Activitat per a descobrir el pensament creatiu de les societats prehistòriques, centrada en l'observació i interpretació de conjunts pictòrics mitjançant tècniques de visual thinking. Una activitat participativa en la qual l’objectiu és donar a conèixer el passat per entendre el present i avançar cap a un futur compartit. A través del contacte directe amb reproduccions realistes, calcs d’escenes pictòriques i a través d’una metodologia basada en l’experimentació i el visual thinking els participants viuran el passat en primera persona. Activitat inclosa en el preu de l’entrada.

En totes les activitats l'aforament és limitat, es recomana reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc
Hora 11:00:00
Durada A les 11 h i 12:30 h
Preu Activitats gratuïtes incloses en el preu de l'entrada