ACTIVITAT FAMILIAR

Activitats infantils i familiars els caps de setmana

Tos els diumenges

Aquests nous tallers es plantegen des del MAC amb la voluntat de connectar amb les famílies i amb l’objectiu de tenir una oferta d’activitats familiars estables de qualitat, buscar convertir-nos en una opció d’oci cultural familiar consolidada a la ciutat de Barcelona a mig/llarg termini.

Les noves activitats, implementades a partir del mes de setembre de 2017, són les següents:

OCTUBRE 2017 - Màgia i misteri a l’Antic Egipte

Aquesta és una activitat que pretén apropar a tots els públics al món ritual de l’Antic Egipte a través de dos dels elements més importants en la seva cultura: la preservació del cos per al Més Enllà i l’escriptura sagrada. A partir del simbolisme, la momificació i els jeroglífics, adults i nens entendran el món de les creences dels antics egipcis i a més, veuran com gràcies a l’arqueologia i altres disciplines podem conèixer tots aquests aspectes de la civilització.

NOVEMBRE DE 2017 - La festa de Dionís!

L’activitat està pensada per a conèixer la ciutat grega d’Empúries i la ceràmica de les sales d’exposició. A través de la visita a Empúries parlarem del paper de l’home/dona/esclau dins la vida quotidiana grega repartint diferents papers entre els assistents, cadascú tindrà un paper a fer a l’hora de recrear un banquet grec a l’exterior del museu on els esclaus hauran de servir el menjar i el beure, on els músics faran l’acompanyament, on els convidats conversaran i on aquests tancaran el banquet jugant al joc de Cótabos.

DESEMBRE DE 2017. L’assassinat d’Ataülf...

Viatgem en el temps, ens trobem a Barcelona, corre l’any 415 d.C., és una època de molts enrenous.... L’activitat està pensada per conèixer la cultura visigoda mitjançant un joc en de pistes per equips. Les famílies, les quals representaran diferents grups socials han de trobar els elements per tal de preparar la coronació, a menys que no hi hagi algun noble que s’hi oposi.

i l'activitat que ja ha finalitzat ...

SETEMBRE DE 2017 - Exploradors de la prehistòria

Algun cop us heu preguntat com treballa un arqueòleg? Com arriben a les vitrines del museu totes les peces? Quina feina hi ha darrere de tot això? D'on surt la informació dels llibres d'història? Sobretot les dades referents a les etapes del nostre passat on ningú escrivia? Algú ha viatjat al passat? Veniu a aprendre com és el treball d'una arqueòloga, a saber com es troben les peces, com es determina a quina època pertanyen o per a què poden servir.

Activitat per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys. 5€ per persona, inclosa l'entrada al museu.

Menors de 6 anys gratuïta.

Tots els diumenges a les 11h

Imprescindible reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC - Barcelona
Hora 11:00:00
Durada 1 hota i mitja
Preu 5€, inclosa l'entrada al museu
FITXERS DE DESCÀRREGA
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Activitats infantils i familiars estiu 2016 302,667 kB

Reserva ara aquesta activitat