PORTES OBERTES

Barcelona Dibuixa

25 d'octubre

El Barcelona Dibuixa (Big Draw) celebra la seva 11a edició i durant aquests anys el projecte ha crescut molt, fins a ampliar-se com un projecte de ciutat. Entre tots, hem construït un projecte que és un referent d'oci de qualitat a la ciutat i una trobada ciutadana de participació artística: amb les vostres aportacions, la ciutadania s'ha empoderat en les pràctiques artístiques.

Aquest any no volem que sigui una excepció i us proposem de participar en el projecte: L’art prehistòric més urbà.

Però què té a veure un grafiti amb una pintura rupestre feta fa milers d’anys? els dos ens porten a preguntar-nos sobre l’entorn, la realitat i els pensaments dels seus creadors. El taller planteja la creació de la nostra pròpia cova a casa reinterpretant l’art prehistòric  des del punt de vista de l’art urbà amb el qual comparteix també tècniques i materials.

RiceBarcelona, reconegut autor de street art, ens introduirà en l'ús de pautes i tècniques de pintura que molt probablement ja s'utilitzaven  a la Prehistòria

Podeu començar el viatge a casa amb el vídeo que trobareu aquí i després venir al MAC per poder veure les primeres manifestacions artístiques de la prehistòria i seguir experimentant amb la vostra creativitat! 

Activitat comissariada per BMurals, un centre especialitzat en art urbà amb seu a Barcelona. Un projecte pioner i singular pel seu enfocament integral, que combina el suport a la creació, a través de l’impuls d’intervencions murals, residències i exposicions; amb el treball comunitari, educatiu, de reflexió i difusió d’aquesta disciplina amb voluntat de fer-la créixer i acostar-la al conjunt de la ciutadania.

Taller presencial 25 d'octubre, en dues sessions, a les 11 i a les 12 h. Activitat gratuïta amb reserva obligatòria

Més informació i inscripcions a través de https://www.barcelona.cat/barcelonadibuixa/ca/home

#BarcelonaDibuixa

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc, Barcelona.
Hora 11:00:00
Durada Dues sessions: 11 i 12 h
Preu Activitat gratuïta