TALLER

Barcelona Dibuixa

24 d'octubre

El Barcelona Dibuixa celebra la seva 13a edició i durant aquests anys el projecte ha crescut molt, fins a ampliar-se com un projecte de ciutat. Entre tots, hem construït un projecte que és un referent d'oci de qualitat a la ciutat i una trobada ciutadana de participació artística: amb les vostres aportacions, la ciutadania s'ha empoderat en les pràctiques artístiques.Aquest any us proposem Dibuixar amb fil i agulla un santuari iber!

Dins el marc d’un museu d’arqueologia, el dibuix ens acosta a les realitats del passat: reproduïm decisions formals que els nostres avantpassats van deixar evidents en els seus artefactes, per tant ens permet apropar-nos als seus sistemes de idees i a la seva concepció del món. 

El taller proposa dibuixar mitjançant el brodat, tècnica que demana repensar el dibuix i participar d’un procés més pacient i contemplatiu, els exvot exposats al Museu d’Arqueologia de Catalunya de l’exposició temporal “L’Enigma Iber. Arqueologia d’una civilització”, per acabar construint amb els resultats un santuari iber contemporani dins el museu.

 

Diumenge 24 d’octubre. D’11 a 14,30 h. Activitat gratuïta. Es imprescindible fer la inscripció prèvia. 

#BarcelonaDibuixa

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc, Barcelona.
Hora 11:00:00
Durada D'11 a 14 h
Preu Activitat gratuïta