ACTIVITAT DE LLEURE

Història submergida. L'escape room

9 d'octubre

La nova activitat digital del MAC "el Sant Grial dels naufragis" us presenta l'exposició 'Naufragis. Història submergida' d'una forma radicalment distinta, on es fusionen l'audioguia, el misteri i l'emoció d'un escape room en una sola activitat. El coneixement arqueològic es transforma una experiència en primera persona.

Mark Guide, detectiu privat i historiador de monuments, necessita la vostra ajuda. Ha rebut la notícia que uns cercatresors han trobat el naufragi amb el tresor més gran de la història i el volen vendre al mercat negre. Comença, doncs, un repte a contrarellotge. Haureu de resoldre enigmes, respondre preguntes i superar proves per tal d'arribar al tresor abans que no sigui massa tard.

'Història submergida. L'escape room' és una activitat per a joves i adults on els participants exploren les sales del MAC. Entre les més de 200 peces que conformen l'exposició 'Naufragis', han de trobar les pistes que els permetran avançar dins el joc, el qual seguiran a través d'una aplicació al telèfon mòbil que ets podrà descarregar al museu mitjançant un codi QR.

El joc dura al voltant d'una hora i trenta minuts i es pot gaudir en dues modalitats: de forma individual i en una competició per grups. L'escape room individual es pot fer en qualsevol moment que el museu estigui obert, prèvia reserva. També serà possible fer reservar de l'escape room per grups. Els equips poden ser d'entre dues i quatre persones i competiran entre ells per acabar en el menor temps i amb les mínimes errades possibles.

Tant si participeu sols com si ho feu acompanyats, Mark Guide necessita que sigueu els seus ulls i les seves cames, que escorcolleu els racons del MAC per trobar la latitud, la longitud i la profunditat on està submergit el galió abans que el trobin els cercatresors.

Recursos imprescindibles: mòbil (operatiu en android i apple) i auriculars.

10 h sessió inicial, 13 h sessió final (una sessió cada 30 minuts)

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc. Barcelona
Hora 10:00:00
Durada 1:30 hores
Preu