VISITA GUIADA

Infància a la prehistòria

21 de novembre

La infància durant la prehistòria i la història antiga: entre el lleure i l’aprenentatge

Visita especial – Dia Internacional de la Infància

El dia 20 de novembre se celebra en tot el món el Dia Universal dels nens i les nenes, recordant la firma de la Convenció dels Drets dels Nen. El Museu d’Arqueologia de Catalunya, Barcelona, vol sumar-se a aquesta celebració organitzant una visita especial per les seves sales on es parlarà de diferents aspectes de la infància, entesa des del naixement fins a l’entrada a l’adolescència, on ja es pren el rol d’adult.

Les evidències arqueològiques ens documenten una activitat excepcional dels infants, entre el divertiment i l’aprenentatge. Un estudi arqueològic conclou que els infants de la prehistòria, com a mínim de fa 13.000 anys (Paleolític superior), podrien haver realitzat pintures rupestres. Segurament ens els podem imaginar com nosaltres quan érem petits experimentant amb pintures, jugant amb firetes, a "cuit i amagar" i aprenent dels adults tot imitant-los. 

Us proposem un recorregut per la Prehistòria i l'Època Antiga descobrint el dia a dia, els costums i creences relacionades amb els infants.

Visita a càrrec de l’arqueòloga Núria Roselló.

Dissabte 21 de novembre a les 11:30 h. 

Activitat inclosa en el preu de l’entrada. És imprescindible fer la reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc) | Barcelona (Barcelonès)
Hora 11:30:00
Durada
Preu Activitat inclosa en el preu de l’entrada