JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA

Jornades Europees d'Arqueologia

Dissabte 15 i diumenge 16 de juny

BOOK NOW!

Com cada any des del 2010, el Ministeri de Cultura francès impulsa unes Jornades Nacionals d’Arqueologia, coordinades per l’INRAP (Institut Nacional d’Investigacions Arqueològiques Preventives). Aquestes jornades han traspassat les fronteres franceses i països d'arreu d'Europa s'hi han sumat, convertint-ho així en les Jornades Europees d’Arqueologia (JEA).

Durant les jornades s’organitzaran tota una sèrie d’activitats per tal que les famílies, les escoles, els estudiants, els amants de la història i tots els interessats puguin descobrir el patrimoni arqueològic del MAC.

La seu del MAC a Barcelona organitza les següents:

Dissabte 15 de juny - Detectius del passat

Sempre ens han dit que als museus no podem tocar els objectes, però en aquesta activitat us haureu de posar mans a l'obra i descobrir amb el tacte els objectes amagats. I és que de la mateixa manera que els detectius recullen pistes per resoldre els seus casos, l'arqueologia fa el mateix per a resoldre enigmes del passat. 

Podreu aprendre com fer foc, descobrir objectes del passat i familiaritzar-se amb tasques d'investigació relacionades amb ossos!

  • Hora: A les 11 h.
  • Preu: Activitat gratuïta. 
  • Reserves: Imprescindible fer reserva prèvia
  • Activitat recomanada per a famílies amb infants d'entre 8 i 12 anys.

Diumenge 16 de juny - Jornada de portes obertes

Entrada gratuïta durant l'horari d'obertura del museu (de les 10 a les 14:30 hores). 

Visita de franc la nova exposició permanent "IMPERIVM. Històries romanes" i la resta del museu, incloses les exposicions temporals!

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc. Barcelona
Hora 06:48:22
Durada
Preu Activitat gratuïta.