CONFERÈNCIA

Los orígenes de la cocina

AFORAMENT COMPLERT

Presentació del llibre “Los orígenes de la cocina”. Coloqui entre Ferran Adrià, Eudald Carbonell, Toni Massanés, Sandra Lozano, Antoni Palomo y Carmen Cubero.

Com va començar la cuina? Quina espècie d’homínid te el títol de primer cuiner de la història? Els inicis de la cuina estan lligats a l’evolució humana. Els nostres ancestres van crear les bases que, encara avui en dia, ens acompanyen: tallar, bullir, menjar reunits, coure al forn, fer pa i moltes altres fites creatives de la prehistòria, sense les quals avui en dia el món de la cuina seria impensable.

Gaudirem d’un col·loqui en el que els ponents repassaran les claus de les quatre fases inicials de la cuina: el Paleolític sense foc, el Paleolític amb foc, el Neolític amb ceràmica i el Neolític sense ceràmica.

Presentació organitzada per elbullifoundation.

Activitat gratuïta d’aforament limitat. Cal inscriure-s’hi prèviament al tel. 93 423 21 49 

AFORAMENT COMPLERT. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de catalunya. Parc de Montjuic. Barcelona
Hora 18:30:00
Durada 1:30 h
Preu Entrada gratuïta