ACTIVITAT DE LLEURE

Museum Quiz Summer Tour 2022

Dimecres 6 de juliol

El Jardí Botànic de Barcelona, el Museu Marítimde Barcelona, el  Museu d’Arqueologia de Catalunya i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, es tornen a unir aquest estiu per presentar la sisena edició del Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels quatre museus participants, cada dimecres des del 6 fins el 27 de juliol, de 21.00 h. a 23.00 h. Activitat gratuïta prèvia inscripció. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Quatre museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès i amb servei de bar.

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es poden apuntar a una o dues sessions. És imprescindible la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: https://linktr.ee/museumquiz. Obrim inscripcions el dimarts 7 de juny!

Com en la darrera edició, el quizmaster serà l’actor i humorista Alberte Montes. El Museum Quiz Summer Tour 2022 compta amb el patrocini de la Fundació DAMM.

Programa del Museum Quiz Summer Tour 2022

6 de juliol         Museu d’Arqueologia de Catalunya 21:30h fins les 23:30h
13 de juliol       Jardí Botànic de Barcelona 21h
20 de juliol       Museu Marítim de Barcelona 21h
27 de juliol       Centre de Cultura Contemporània de Barcelona 21h

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa madrona, 39-41. Montjuïc
Hora 21:00:00
Durada 2 h
Preu Activitat gratuïta prèvia inscripció