ACTIVITAT DE LLEURE

Museum Quiz Summer Tour

Juny i juliol a les 22:30 h.

BOOK NOW!

Museum Quiz Summer Tour

El Museu Marítim de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Museu d’Arqueologia de Catalunya s’han unit novament aquest estiu per convidar-vos a la segona edició del Museum Quiz Summer Tour! Un joc per equips que es jugarà consecutivament a cada un dels museus de l’últim dimecres de juny a l’últim dimecres del mes de juliol per la nit.

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Aquests quatre grans museus han adaptat aquest  joc que consistirà en tres rondes de 10 preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit,  les formula el quizmaster,  responsable de conduir i animar una sessió que transcorrerà en un ambient distès i amb servei de bar. 

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys,  apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit.    

En aquesta segona edició, tornarem a comptar amb l’actor i humorista Alberte Montes (www.albertemontes.com) com a quizmaster.

Recorregut del Museu Quiz Summer Tour

  • 27 de juny Museu Marítim de Barcelona
  • 4 de juliol Museu de Ciències Naturals (Museu Blau)
  • 11 de juliol Museu Nacional d’Art de Catalunya 
  • 18 de juliol Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
  • 25 de juliol Museu d’Arqueologia de Catalunya  

 

Horari: de 21:30 a 23.30 h

Activitat gratuïta. És imprescindible inscripció prèvia. INSCRIU-TE ARA!!

Patrocina: Fundació DAMM | Col·labora: Institut de Cultura de Barcelona

DADES DE L'ACTIVITAT
On Diversos museus, consulteu recorregut
Hora 21:30:00
Durada 2:00 h.
Preu