Twitter
Facebook

Novetats pel NADAL al MAC Barcelona

TALLERS DE NADAL

27, 28 i 29 de desembre i 3 de gener

Descobrim el Neolític: exploradors de la prehistòria. Activitat per aproximar-nos a la feina d'un arqueòleg en una excavació on experimentarem en directe la sensació de la trobada, l'extracció fins a la interpretació de les restes. Tot centrat en comprendre com es vivia al neolític.

Dimecres 27 de desembre d'11h a 13h

La cacera a la prehistòria. Activitat a l'exterior del Museu que consistirà en experimentar el tir amb una reproducció d'arc prehistòric per fer punteria i tenir el plat a taula al migdia. S'ensenyarà un propulsor sense tirar la llança.

Finalment es compararan semblances i diferències entre diverses eines de sílex.

Dijous 28 de desembre d'11 a 13h

Joieria prehistòrica. Us mostrarem diversos collarets prehistòrics fets amb petxines i pedres. Podreu construir el vostre propi collar polint les diferents peces i utilitzant un trepat prehistòric.

El resultat us el podreu emportar per recordar el museu.

Divendres 29 de desembre d'11h a 13h

Activitat de pagament: 5€ per persona i dia. Si vens els tres dies 10€

Reserves i més informació a macvisites.acdpc@gencat.cat

Us heu parat mai a pensar quins eren els jocs i les joguines que utilitzaven els romans ara fa més de 2000 anys? Ara teniu la oportunitat de descobrir-ho tot jugant. Curses amb cèrcols, equilibris sobre les xanques, jocs de punteria, competicions de tabes i moltes sorpreses més... Us ho perdreu? Veniu a jugar amb nosaltres?

Dimecres 3 de gener d'11 h. a 12.30 h

Activitat gratuïta inclosa en el preu de l'entrada al museu

Reserves i més informació a macvisites.acdpc@gencat.cat