PORTES OBERTES

Barcelona Dibuixa

20 d'octubre

El Barcelona Dibuixa (Big Draw) celebra la seva 10a edició i durant aquests anys el projecte ha crescut molt, fins a ampliar-se com un projecte de ciutat en aquesta última edició, amb la incorporació de l'ICUB com a coorganitzadors. Entre tots, hem construït un projecte que és un referent d'oci de qualitat a la ciutat i una trobada ciutadana de participació artística: amb les vostres aportacions, la ciutadania s'ha empoderat en les pràctiques artístiques.
"Pintura mural. Col·labora amb un artista urbà en la realització d'un mural de grans dimensions!"
En aquesta activitat de pintura mural comissariada per Difusor, els participants aprendran conjuntament amb Twee Muizen, les nocions bàsiques necessàries per abordar la realització col·lectiva d'un mural de grans dimensions tot (8x2,40m).
Els integrants d'aquesta parella de creadors gallecs amb estudi al Born, tatuen pell, il·lustren premsa, pinten parets i elaboren objectes artístics. I tot ho fan meravellosament bé. Darrerament també s'han endinsat en els projectes participatius, demostrant una gran habilitat per fer emergir el talent dels que hi participen.
D'11 a 19 h. Activitat gratuïta.
Més informació a través de www.barcelona.cat/barcelonadibuixa

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona. Passeig de Santa Madrona, 39. Parc de Montjuïc, Barcelona.
Hora 11:00:00
Durada D’11 a 19 h
Preu Activitat gratuïta