PORTES OBERTES

Big Draw. Barcelona Dibuixa 
“Fragments. Els cercles del temps”

Diumenge 28 d'octubre

Es tracta de crear la forma d’una gerra, al terra de l’espai assignat, amb plats de paper o cartró prèviament decorats amb collage pels participants del taller. Aquesta gerra estarà disposada al centre de l’espai i entre les columnes que formen l’hexàgon.

Les taules i cadires, per poder treballar còmodament, es col·locaran entre les columnes i al voltant de l’hexàgon.

Aquesta obra vol simbolitzar el pas de les diverses cultures que ens han arribat en forma de fragments, mostrant-nos la vida dels poblats de l’antiguitat fins a l’actualitat.

Hi haurà 4 temes per treballar els collages: mans, peixos, ocells i cases. Cadascú lliurement desenvoluparà un d’aquests temes, i cada tema anirà col·locant-se en una zona específica de la gerra marcada per un contorn. Els diferents contorns (4) simbolitzaran una gerra trencada o fragmentada tot fent al·lusió a la memòria, a la història i al collage.

Un cop la gerra sigui plena de plats, i en cas d’haver-hi més participació, els següents plats es poden posar sobre els anteriors, i amb això l’obra adquireix una dimensió arqueològica degut a les diferents capes amb què quedarà formada.

D’11 a 19h. Activitat gratuïta. 
Més informació a través a www.barcelona.cat/bigdraw

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona. Passeig de Santa Madrona, 39. Parc de Montjuïc, Barcelona.
Hora 11:00:00
Durada D’11 a 19 h
Preu Activitat gratuïta