ACTIVITAT FAMILIAR

Jornades Europees del Patrimoni 2019

12 I 13 d'octubre

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. Obrirem les nostres portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i oferiran activitats per donar a conèixer en profunditat el seu patrimoni comú, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

OBRINT LES PORTES DEL PATRIMONI CULTURAL. Consulta totes les propostes 

Al Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona, vine a gaudir gratuïtament de les nostres propostes.

Dissabte 12 d’octubre a les 11h – Taller d’antropologia física i forense a càrrec de la Dra. Núria Armentano.

Vols conèixer el treball que realitza un antropòleg al laboratori? T’imagines com són les restes esquelètiques humanes? T’agradaria saber quina informació aporten en una recerca o investigació científica? Doncs vine al laboratori de paleopatologia del Museu d’Arqueologia!
En aquest taller coneixeràs les tasques que desenvolupa l’antropòleg físic amb la troballa de restes antropològiques, podràs manipular material per tal d’ampliar els coneixements d’osteologia humana i descobrirem la metodologia usada en la determinació dels diagnòstics d’edat, sexe i patologia.

Diumenge 13 d’octubre a les 11h – Montjuïc, una història d’urbanisme.

Diumenge 13 d’octubre a les 11h – La festa de Dionís!

Els grecs eren una gent a qui els hi agradava molt el bon menjar i la gresca, i tot sovint organitzaven una bona festa a casa coneguda com a Symposium. En aquesta festa no només s’hi menjava de valent sinó que també es jugava!

 Les activitats tenen un aforament limitat.

N’és imprescindible reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d´Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc) | Barcelona (Barcelonès)
Hora 10:00:00
Durada Dissabte 10.00 a 19.00 i Diumenge de 10.00 a 14.30h
Preu Activitats gratuïtes