CICLE

Ressorgiment dels Antics

29 de setembre, 27 d'octubre i 10 de novembre

Si heu rebut aquest missatge, és que hem perdut la guerra. La guerra contra els Antics.

La humanitat es troba perduda. La darrera i més gran de les batalles ha estat un total i absolut fracàs. Només quedem uns quants sense portar dins la “infecció”. Apel·latiu com hem decidit anomenar aquest mal que porta dins la majoria de la gent. Ningú confia en ningú, aquest és el pitjor dels problemes, ja que la fi del món no ha vingut amb cap esdeveniment apocalíptic, no ha estat una gran criatura tentacular la que ha derruït les nostres ciutats. Els destruïts han estat els nostres esperits, la nostra...ànima?

El món continua tal i com sempre l’hem conegut, però l’esperit de les persones, en molts casos, ha deixat d’existir. Ha estat reemplaçat per una altra cosa, per una espurna d’un ésser malèfic, una espurna que forma part dels Antics. Mentre això duri, només serem receptacles d’aquest mal, i res canviarà mai. Ho acceptarem tot.

Els intents d’aturar aquesta deflagració de maldat per part de la secció 2 del Museu d’Arqueologia de Catalunya i els seus aliats, ha estat fútil. Els fronts van ser molt més nombrosos del que vam poder assumir. Sembla ser que un altre líder, una dona misteriosa, ha pres el control de la secta de la lluna vermella, després que aconseguíssim neutralitzar-los destruint els “focus” que els permetien viatjar pel temps. Però, lluny d’estar incapacitats, van trobar una altra manera, una forma d’invocar les terribles entitats que ells anomenen “Antics” que, a la fi, van aconseguir ressorgir.

Ara, a un petit apartament amagat a plena vista al ben mig del barri antic, les restes de la secció 2 del MAC intenten reunir als dispersos agents que encara no han caigut sota la influència d’aquests malignes éssers per intentar esbrinar què va passar, com s’ho va fer aquesta dona i, el més important, podem revertir-ho?

La nostra capacitat per comunicar-nos amb vosaltres s’ha vist minvada fins a nivells que només podem catalogar com patètics i ens serà molt complicat contactar-vos directament, per tant, ho disfressarem tot com una sèrie d’activitats lúdiques innocents per no aixecar les sospites dels sectaris. Pareu bé l’orella, ja que a partir de setembre haureu d’estar molt atents a les alineacions estel·lars i fases lunars dels següents dies:

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona. Passeig de Santa Madrona, 39. Parc de Montjuïc, Barcelona.
Hora 00:00:00
Durada Properament programa complert
Preu Gratuït