Suspensió d'activitats

Primera quinzena de novembre

El Museu d'Arqueologia de Catalunya suspèn les activitats presencials programades durant la primera quinzena de novembre, ateses les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Els arxius, museus, sales d'exposicions, galeries d'art, i centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l'aforament al 33% de l'autoritzat. En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic a excepció de les activitats educatives programades pels centres educatius i adreçades als grups de convivència escolar i aquelles adreçades a grups de convivència de col·lectius vulnerables. Això no obstant, cal que es respectin les condicions de limitació del 33% de l’aforament i de mobilitat establerts en la mateixa Resolució i les altres condicions que consten en el  Pla de Represa del Sector Cultural. Museus

El museu seguirà obert al públic i actiu mitjançant la seva web i xarxes socials. Us convidem a seguir-nos i consultar la darrera informació actualitzada a través d'aquests canals.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya - Montjuïc
Hora 10:00:00
Durada Fins el 15 de novembre
Preu Consulteu tarifes d'entrada
DECRET MESURES CONTENCIÓ COVID-19