Suspensió d'activitats

Fins a noves mesures del PROCICAT

El Museu d'Arqueologia de Catalunya suspèn les activitats presencials programades, ateses les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Els arxius, museus, sales d'exposicions, galeries d'art, i centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l'aforament al 33% de l'autoritzat. En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic a excepció de les activitats educatives programades pels centres educatius i adreçades als grups de convivència escolar i aquelles adreçades a grups de convivència de col·lectius vulnerables. Això no obstant, cal que es respectin les condicions de limitació del 33% de l’aforament i de mobilitat establerts en la mateixa Resolució i les altres condicions que consten en el  Pla de Represa del Sector Cultural. Museus

El museu seguirà obert al públic i actiu mitjançant la seva web i xarxes socials. Us convidem a seguir-nos i consultar la darrera informació actualitzada a través d'aquests canals.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya - Montjuïc
Hora 10:00:00
Durada Fins a noves mesures del PROCICAT
Preu Consulteu tarifes d'entrada
DECRET MESURES CONTENCIÓ COVID-19