TALLER

TALLERS DE NADAL

27, 28 i 29 de desembre

Dimecres 27 de desembre d'11h a 13h. Descobrim el Neolític: exploradors de la prehistòria. Activitat per aproximar-nos a la feina d'un arqueòleg en una excavació on experimentarem en directe la sensació de la trobada, l'extracció fins a la interpretació de les restes. Tot centrat en comprendre com es vivia al neolític.

 

Dijous 28 de desembre d'11 a 13h. Les societats recol.lectores-caçadores. Activitat a l'exterior del Museu que consistirà en experimentar amb reproduccions d’eines prehistòriques. Punxons, raspadors, propulsors ...  i finalment es compararan semblances i diferències entre diverses eines de sílex.

 

Divendres 29 de desembre d'11h a 13h. Joieria prehistòrica. Us mostrarem diversos collarets prehistòrics fets amb petxines i pedres. Podreu construir el vostre propi collar polint les diferents peces i utilitzant un trepat prehistòric.

El resultat us el podreu emportar per recordar el museu.

 

Activitat de pagament: 5€ per persona i dia. Si vens els tres dies 10€

Reserves i més informació a macvisites.acdpc@gencat.cat

Dimecres 3 de gener d'11 h. a 12.30 h. Us heu parat mai a pensar quins eren els jocs i les joguines que utilitzaven els romans ara fa més de 2000 anys? Ara teniu la oportunitat de descobrir-ho tot jugant. Curses amb cèrcols, equilibris sobre les xanques, jocs de punteria, competicions de tabes i moltes sorpreses més... Us ho perdreu? Veniu a jugar amb nosaltres?

 

Activitat gratuïta inclosa en el preu de l'entrada al museu

Reserves i més informació a macvisites.acdpc@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Parc de Montjuïc, Barcelona
Hora 11:00:00
Durada 11h a 13h
Preu 5€ per dia. 3 Dies 10€