Taller “FARINA I ROSELLES: una proposta culinària”

Dissabte 2 a les 18 hores

La bioarqueologia ens parla d’algunes espècies vegetals que podien haver format part de l’alimentació dels habitants de la Draga, “el poblat dels prodigis”: xicoira, aranyoner, blet blanc, roselles, avellanes, faves, blat, ordi, pèsols.... Tot i que, de moment no coneixem cap recepta que combini aquestes espècies vegetals, tractarem de combinar algunes d’elles per a preparar un preparat culinari “neolític”, com si fos un joc de cuina. En aquest espai d’arqueoastronomia, podem imaginar, crear i tastar un plat gustós fet a partir d’una possible combinació de les diverses evidències arqueològiques, per tal de convertir-nos en protagonistes d’una petita prehistòria culinària! Provem-ho!

A càrrec de “KuanUm!”

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc) | Barcelona (Barcelonès)
Hora 18:00:00
Durada 2 hores
Preu Activitat inclosa en el preu de l’entrada