ACTIVITAT DE LLEURE

Vins del fons del mar

Dissabte 17 de juny

BOOK NOW!

Cal viatjar molts segles enrere per trobar l'origen de l'idil·li entre la humanitat i els vins. A casa nostra van ser comerciants grecs i fenicis de fa 2500 anys els primers que ens el van donar a tastar i des de llavors el món vinícola no ha parat de créixer i arrelar-se a la nostra terra. Aquesta és una activitat experiència en la que podreu gaudir d’una visita guiada per l’exposició Naufragis i un tast de vins.

Els vins de cada DO tenen una personalitat marcada pel clima, el paisatge i la idiosincràsia de la zona que podràs assaborir a cada copa.

Per anar fent boca passejarem per l'exposició Naufragis tot parlant del comerç i la importància del vi i tot seguit un enòleg ens guiarà pel tast de diversos vins que podem relacionar amb la nostra història submergida: un vi especiat, un envellit en àmfora, un vi dolç  i un fondillón un vi exclusiu de la DO Alicante, de producció molt reduïda i molta història.

  • Marfil d'Alella blanc clàssic
  • Loxarel A pèl negre
  • Mulsum
  • Fondillón Luis XIV 25 anys

La proposta de vins està subjecte a la seva disponibilitat i podria canviar mantenint però l'origen i relació amb els continguts de l'exposició. 

17 de juny. 11h. Preu: 7 €. Inclou l'entrada al museu. Aforament limitat. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41 Montjuïc
Hora 11:00:00
Durada 1,30 h
Preu 7 €