Twitter
Facebook

NOVETATS MAC BARCELONA

L'Assassinat d'Ataülf ...

Es planteja una situació i les famílies han de resoldre-ho amb 60 minuts. Cada família anirà vestida amb alguns elements visigots de la seva classe social. Els grups  hauran de col·laborar i interactuar juntament amb altres famílies per tal de preparar la coronació del rei. 

L’activitat es dividirà per grups de famílies, cada grup (família), representarà un estrat de la societat visigoda. Així doncs, hi haurà, des de l’aristocràcia eclesiàstica i laica fins als serfs, colons, esclaus… Cada grup rebrà una targeta, on se li explicarà les característiques que defineixen l’estrat social juntament amb algun element  d’orfebreria o roba que caracteritzi  la seva jerarquia.

Cada família s’haurà de presentar a la resta, un cop presentats, hauran d’escollir un representat i aquest haurà d’agafar una pista, aquesta serà solucionar un joc de lògica o enigma  que els donarà una pista per trobar l’objecte de la coronació (atribut) que es trobarà en diverses sales del museu.  Un cop s’hagin trobat els diversos elements de la coronació a les sales del museu, s’haurà de preparar la coronació. Tot això amb un temps màxim de 60 min.

Tots els participants poden demanar ajuda, però això comportarà marxar de la zona on es troben i haver de tornar a recepció per tant, el temps se’ls hi reduirà. 

Participa, cada diumenge a les 11h ... reserva la teva plaça a macvisites.acdpc@gencat.cat