EXPOSICIONS

La dècada prodigiosa.

L’exposició LA DÈCADA PRODIGIOSA. L’ARQUEOLOGIA CATALANA, UN INSTRUMENT VERTEBRADOR AL SERVEI DE LA MANCOMUNITAT DE CATALUNYA és un projecte del Museu d’Arqueologia de Catalunya articulat mitjançant un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

L’exposició, organitzada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Diputació de Barcelona, és el resultat del treball de recerca de noves fonts documentals vinculades a la estreta relació entre la creació de la Mancomunitat de Catalunya i la d’un veritable servei d’arqueologia al servei del país.

La presentació d’imatges inèdites integrades en un relat diacrònic destaquen els èxits i desventures d’una arqueologia catalana dotada –atesa l’època– d’una gran professionalitat i amb una vocació peninsular, europea i mediterrània que cercava, sobretot, investigar en territoris de parla catalana i transcendir els límits administratius del Principat.

La creació d’un espai virtual permet difondre els continguts de l’exposició a nivell internacional, consultables a través de la xarxa.


Twitter
Facebook