L'Esculapi. El retorn del déu

“Era com si en aparença em toqués […] una espècie d'impressió que era allà en persona; estaves entre el somni i la vigília...

 ...volies obrir els ulls, però temies que el déu s'enretirés massa aviat; escoltaves i senties coses, de vegades com en somnis, d'altres com a la vida en vigília; se't posaven els pèls de punta, ploraves i et senties feliç, el cor s'inflava, però no pas de vanaglòria. Quin ésser humà podria expressar amb paraules aquesta experiència? Però qualsevol que hi hagi passat compartirà el meu coneixement i reconeixerà aquest estat de l'esperit”.

Publius Aelius Arístides, orador, sofista i malalt crònic grec devot d’Esculapi. 117-181 dC

Després d’haver impulsat un exhaustiu projecte d’estudi i restauració de la millor escultura grega trobada al nostre país, el MAC presenta aquesta exposició, una ocasió única per gaudir d’aquesta peça singular que ha recuperat en gran part la seva imatge original i que actualment es troba ja al seu emplaçament original: Empúries.

Exposició organitzada pel MAC amb la col·laboració del MNAC

  • Amb el suport d'Altico-Altmark, Universidad Internacional SEK, Fundació Damm, ONCE Catalunya i Puig Beauty and Fashion Group.

L’Esculapi. El retorn del déu, catàleg de l'exposició.

Museu d´Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)| Barcelona (Barcelonès)


Tornar a Exposicions Temporals Passades
Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook

L’Esculapi. El retorn del déu



Inauguració