ACTIVITAT FAMILIAR

Activitats de l'exposició Art Primer

Juliol, agost i setembre de 2020

Un interessant programa d’activitats per a tots tipus de públics.

VISITES GUIADES ESPECIALS

Dijous 17 de setembre a les 19 h. La comissaria de l'exposició, Dra. Inés Domínguez ens desvetllarà molts interrogants de l'art a la prehistòria en una visita especial a l'exposició. Activitat gratuïta

VISITES EXPERIÈNCIA

Diumenges de JULIOL a les 12.30 h: Visita EL PRIMER ART. Activitat per a descobrir el pensament creatiu de les societats prehistòriques, centrada en l'observació i interpretació de conjunts pictòrics mitjançant tècniques de visual thinking. Una activitat participativa en la qual l’objectiu és donar a conèixer el passat per entendre el present i avançar cap a un futur compartit. A través del contacte directe amb reproduccions realistes, calcs d’escenes pictòriques i a través d’una metodologia basada en l’experimentació i el visual thinking els participants viuran el passat en primera persona. Activitat inclosa en el preu de l’entrada.

En totes les activitats l'aforament és limitat, es recomana reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

VISITES DESCOBERTA

Diumenges d'AGOST, d'11 a 14 hVisita al teu aire l'exposició temporal Art Primer. Artistes de la prehistòria. Us proposem visitar l'exposició temporal Art Primer al vostre ritme. Disposareu d'atenció personalitzada d'un educador des de les 11 h fins a les 14 h per desvetllar-vos els interrogants que us plantegi la visita i compartir idees, inquietuds i suggeriments. L'educador  estarà encantat de compartir amb vosaltres aquesta experiència. Activitat inclosa en el preu d'entrada al museu.

DIUMENGES DE SETEMBRE a les 11 h. Visites guiades a l'exposició temporal Art Primer. Artistes de la Prehistòria. Viatja als orígens de l'art de la mà dels nostres guies especialitzats, que d'una manera planera i divertida t'ajudaran a descobrir els tresors de l'exposició, i, alhora, a comprendre aquest apassionant capítol de l'aventura humana. S'abordarà els orígens de l'art a la prehistòria, tot dedicant una especial atenció a les manifestacions de l'anomenat "art rupestre llevantí", conservades als territoris de la façana mediterrània de la península Ibèrica, i, en especial, a Catalunya. La mostra presenta més d'un centenar d'objectes únics de la prehistòria europea, procedents dels mateixos fons del Museu d'Arqueologia de Catalunya i d'altres museus i institucions catalanes, franceses i de l'estat espanyol, acompanyats de nombrosos recursos audiovisuals i de realitat virtual per a la seva millor contextualització i comprensió. Activitat inclosa en el preu de l’entrada. 

TALLER FAMILIAR

Art Primer en família

Visita taller que combina una passejada guiada per l’exposició Art Primer amb puzles i jocs visuals per experimentar de primera mà l’univers creatiu de la prehistòria.

  • Activitat per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys. 
  • 6€ per persona, inclosa l'entrada al museu (Menors de 6 anys gratuïta).
  • Tots els diumenges de setembre a les 12,30h i a l'octubre a les 11h  Imprescindible reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149
DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc
Hora 11:00:00
Durada De 45 minuts a 1 h
Preu Activitats gratuïtes incloses en el preu de l'entrada