CONCERTS

Cicle de concerts en línia al MAC

Pròximament informarem de la data d'emissió en línia

El cicle de concerts s'ha transformat, a conseqüència de la COVID-19, en un format de gravació en directe que aviat s'emetrà en línia a través de diversos canals. Pròximament donarem més informació en relació amb els canals i dates d'emissió.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya va programar un cicle de concerts en tres espais singulars de l'arqueologia catalana: el renovat espai expositiu de la Sala de Roma a la seu del museu a Barcelona, la ciutat grega i romana d'Empúries i el Monestir de Sant Pere de Galligants a Girona. Finalment, aquests concerts familiars articulats al voltant de mites i llegendes del passat mitjançant l'evocadora música de l'orquestra Terres de Marca, la sonoritat i entusiasme juvenil de The Hanfris Quartet i la inspiració de Cristina Segura i l'Ensemble Excalmatio.

A conseqüència de la COVID-19 els tres concerts han estat traslladats a la seu de Barcelona del Museu d'Arqueologia de Catalunya i s'ha previst la logística tècnica necessària per editar la gravació dels concerts en un format professional; gràcies al suport de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural. 

Ús proposem que gaudiu en línia d'una estona de cultura segura, d'una música que ens il·lumini, ens inspiri i ens reconforti davant les greus conseqüències que la COVID-19 està tenint a la salut, la vida i les esperances de tantes persones. Aquest concert és en commemoració de totes elles. 

Més informació a: MACvisites.acdpc@gencat.cat o al telèfon 934 23 21 49

Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39, 08038 Barcelona

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona
Hora 12:00:00
Durada 1h
Preu Activitat gratuïta, emissió en línia