CONFERÈNCIA

Cicle de master-class

4, 11, 18 i 25 de novembre

Cicle de master-class a càrrec d’Arqueonet en el marc de l’EPOMA

(Estudis sobre Historia i Civilitzacio del Proxim Orient i la Mediterrania antiga)

4 de novembre. Djebel Barkal: la Muntanya Pura de l’antiga Núbia. Dr. David Rull. Doctor en Egiptologia, Professor d'Egiptologia de l'IEPOA-UAB, del Màster de Periodisme de Viatges de la UAB i del Grau d'Humanitats de la UOC. És especialista en religió i mentalitat egípcies

11 de novembre. Arqueología en tierras de la Biblia. El proyecto internacional de Tell el-Far'a (Palestina). Dr. Juan Luís Montero Fenollós. Profesor titular en la Universiade A Coruña. Director de l’excavació de Tell el-Fara (Palestina)

18 de novembre. Accions polítiques de dones i empoderament femení a la República Romana. Dra. Mª Dolors Molas Font. Professora titular d’Història Antiga de la Universitat de Barcelona. És investigadora d’ADHUC Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat de la Universitat de Barcelona; investigadora del Grup de Recerca Consolidat, reconegut per la Generalitat de Catalunya, Creació i Pensament de les Dones. És la coordinadora de Tàcita Muta (Grup d’Estudis de Dones i Gènere a l’Antiguitat), que agrupa investigadores i investigadors de la UB, UAB, i de la URV. És membre del Consell Editorial de Lectora. Revista de Dones i Textualitat

25 de novembre. La funció del teatre en el món grec. Dra. Teresa Magadán. Dra. en Arqueologia Grega i Llicenciada en Filologia Semítica. Investigadora de l’Institut del Pròxim Orient Antic (IPOA-UB) i de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Professora-Col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).  

A les 19.30h. Activitat gratuïta. Es imprescindible fer la reserva prèvia a arqueonet@arqueonet.net o al 93 742 30 14 - 667 013 352.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc) | Barcelona (Barcelonès)
Hora 19:30:00
Durada 1.30h
Preu Activitat gratuïta