ACTIVITAT DE LLEURE

Història submergida: El Visitescape

Quan vulguis

BOOK NOW!

El Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona us convida a formar part de l’aventura i participar a ‘Història submergida. L'escape room’. Per jugar només us caldrà un telèfon mòbil, auriculars, i ganes de capbussar-vos fins a les profunditats del mar. 

Es tracta d’una forma diferent de viure el museu on es fusionen l'audioguia, el misteri i l’emoció d’un escape room en una sola activitat. L'escape room, titulat “El Sant Grial dels naufragis”, és una experiència per a joves i adults (recomanem a partir de 12 anys) on el coneixement arqueològic es transforma en una experiència en primera persona, que dura al voltant d’una hora i mitja.

Clicant al play coneixereu a Mark Guide, detectiu privat i historiador de monuments, que necessita la vostra ajuda. Ha rebut la notícia que uns cercatresors han trobat el naufragi amb el tresor més gran de la història i el volen vendre al mercat negre. Comença, doncs, un repte a contrarellotge. Haureu de resoldre enigmes, respondre preguntes i superar proves per tal d’arribar al tresor abans que no sigui massa tard.

Durant el joc explorareu les sales del MAC i, entre les més de 200 peces que conformen l'exposició ‘Naufragis’, haureu de trobar les pistes que us permetran anar avançant fins a resoldre el misteri. 

Informació d'interès general:

  • Material imprescindible: Mòbil (operatiu en Android o Apple) i Auriculars.
  • Preu: Activitat inclosa en el preu de l'entrada.
  • Més informació: Al tauler de l'entrada us indicaran com descarregar-vos el programa per fer el Escape Room.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc. Barcelona
Hora 00:00:00
Durada 1:30 hores ... segons la vostra habilitat
Preu 7 € (inclou l'entrada al museu)