ACTIVITAT DE LLEURE

Història submergida. El Visitescape

Cada dia

BOOK NOW!

El Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona us convida a formar part de l’aventura i participar a ‘Història submergida. L'escape room’. Per jugar només us caldrà un telèfon mòbil, auriculars, i ganes de capbussar-vos fins a les profunditats del mar. Feu la vostra reserva a través aquí.

Es tracta d’una forma totalment distinta de viure el museu on es fusionen l'audioguia, el misteri i l’emoció d’un escape room en una sola activitat. L'escape room, titulat “El Sant Grial dels naufragis”, és una experiència per a joves i adults (recomanem a partir de 12 anys) on el coneixement arqueològic es transforma una experiència en primera persona, que dura al voltant d’una hora i mitja.

Clicant al play coneixereu a Mark Guide, detectiu privat i historiador de monuments, que necessita la vostra ajuda. Ha rebut la notícia que uns cercatresors han trobat el naufragi amb el tresor més gran de la història i el volen vendre al mercat negre. Comença, doncs, un repte a contrarellotge. Haureu de resoldre enigmes, respondre preguntes i superar proves per tal d’arribar al tresor abans que no sigui massa tard.

Durant el joc explorareu les sales del MAC i, entre les més de 200 peces que conformen l'exposició ‘Naufragis’, haureu de trobar les pistes que us permetran anar avançant. Per participar cal fer reserva prèvia i l’activitat està inclosa en el preu de l’entrada general al Museu.

Recursos imprescindibles: mòbil (operatiu en android i apple) i auriculars.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc. Barcelona
Hora 00:00:00
Durada 1:30 hores ... segons la vostra habilitat
Preu 7 € (inclou l'entrada al museu)