Menja't Montjuïc

Setembre 2020

“Menja’t Montjuïc” vol enfortir una gastronomia de proximitat de barri i vincular-la amb la cultura que es programa a Montjuïc. Des de la web menjat.cat , es podran trobar els bars i restaurants que hi formen part, així com un mapa que situa als seus membres. Es troben links amb les grans institucions de Montjuïc i les activitats efímeres que es programen al Parc de Montjuïc.

El projecte vol fomentar la retroalimentació entre Poble-sec i Montjuïc, cap i peus del mateix cos, per impulsar un consum d’oci i restauració locals, de proximitat i responsable. De tal manera que en la ment dels poblesequins, barcelonins i visitants locals aquest binomi Poble-sec/Montjuïc aparegui com una de les primeres opcions d’oci i consum . I fer-ho visibilitzant aquesta oferta d'oci i restauració de qualitat mitjançant la campanya de promoció creuada que dona nom al projecte “Menja’t Montjuïc”, generant circuits naturals de consum de gastronomia y cultura de barri. D’aquí el seu slogan BAR I MUNTANYA.

“Menja’t Montjuïc” neix del programa Impulsem el que fas 2019-2020 , per vincular la restauració del Poble-sec amb les grans institucions culturals de Montjuïc.

A la part superior dreta us podreu descarregar l'entrada gratuïta al museu. PROMOCIÓ VÀLIDA A PARTIR DE SETEMBRE DE 2020.

Per adherir-se a la promoció s'ha de portar l'entrada i la bossa que us hauran donat en qualsevol dels establiments de restauració participants.

Més informació d'aquesta iniciativa.


ENTRADA GRATUÏTA
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Entrada gratuïta Menja't Montjuïc 2,867 MB
Twitter
Facebook