ACTIVITAT NOCTURNA

El futur a les seves mans - Jornada de Jocs de taula i de rol

Dissabte 27 d'octubre

Veniu a jugar a una selecció dels millors jocs de taula i de rol del mercat, tant per famílies i principiants,  com per veterans!

Les principals editorials del món del joc (Devir, GdM, Nosolorol) presentaran les seves novetats i les partides estaran dinamitzades per demostradors experts com els de Sants Niggurath.

Aquesta és la segona de les tres activitats relacionades amb “El Ressorgiment dels Antics”, una història ideada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, que ja va per la 3a edició,  en que  s’intenta aturar unes entitats còsmiques que volen destruir el nostre planeta.

I en exclusiva podeu participar també en  un joc realitzat pels amics de l’associació “la Cofradia”, i ajudar-nos a descobrir si hi ha un traïdor entre les nostres files....

Jugant aconseguireu punts extra per derrotar a les forces del mal que ens amenacen i a les que us enfrontareu en la partida final de “El ressorgiment dels antics” prevista el 10 de novembre.

Activitat gratuïta, edat recomanada de 6 a 99 anys. inscripció obligatòria a: macvisites.acdpc@gencat.cat o al tel. 93 423 21 49.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Barcelona
Hora 16:00:00
Durada 5h
Preu Activitat gratuita