SORTIDES CULTURALS

Una passejada pel Montjuïc més desconegut

Dissabtes d'octubre

El Museu d’Arqueologia de Catalunya està situat a la muntanya de Montjuïc, un espai natural referent per a la ciutat de Barcelona. La seva ubicació i característiques han estat cabdals per determinar els diversos usos que ha tingut al llarg dels segles, ja sigui com a lloc preuat per les matèries primeres o estratègic per a la defensa, com a espai de lleure, com a barri de barraques o com a aparador de la ciutat al món.

Partint del MAC farem un recorregut pels moments més importants del desenvolupament contemporani, lligats als grans esdeveniments internacionals, com l’Exposició Internacional del 29 o els Jocs Olímpics del 92, i posarem en situació les restes arqueològiques trobades arran d’aquests canvis urbanístics.

TOTS ELS DISSABTES D'OCTUBRE a les 17 h. Preu 6€, inclou l'entrada al museu. Aquesta visita es realitza íntegrament fora del museu i finalitzarà una vegada el Museu estigui tancat al públic. Si voleu visitar també les col·leccions ho podeu fer abans de començar la passejada.

Aforament limitat, cal fer la reserva a l'adreça macvisites.acdpc@gencat.cat

Porteu roba lleugera i calçat còmode. No deixeu res a les taquilles, el recorregut finalitzarà una vegada el Museu estigui tancat al públic.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Passeig de Santa madrona, 39. Parc de Montjuïc
Hora 17:00:00
Durada 2h
Preu 6€, inclou l'entrada al Museu