NOVETATS MAC BARCELONA

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona, finalitzarà el darrer quadrimestre amb l'exposició Arqueologia a l'Exili. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil Espanyola (1936-1939). Una exposició que vol explicar un episodi poc conegut de la història cultural i patrimonial del nostre país. Aprofiteu per gaudir de les visites guiades programades cada diumenge.

Hem preparat també un paquet d'activitats ben especials que tenen l'art com a element vehicular. L’exposició Art Prier. Artiostes de la Prehistòria, presenta més d’un centenar d’objectes únics de la prehistòria europea, procedents de museus i institucions catalanes, franceses i de l’estat espanyol, entre els quals destaca una selecció dels calcs de pintures rupestres conservats al MAC. Estèticament contemporània, atractiva i innovadora, l’exposició ofereix nombrosos recursos audiovisuals i de realitat virtual en 3D. Completa l’exposició l’Arqueolab, un espai de joc i interacció, on es desenvoluparan activitats per a tots els públics amb l’objectiu de fer possible la descoberta experiencial de l’art llevantí.

Durant el període d’obertura de l’exposició, s’ofereix un ampli programa d’activitats, format per visites guiades, tallers, masterclasses i conferències d’especialistes i visites organitzades a conjunts d’art rupestre, tant de Catalunya com de l’Estat espanyol. També s’han programat activitats per a centres escolars i per a famílies els caps de setmana. Seminari d’Art Rupestre i Experimentació”, programat pel 4 al 6 de març: dues jornades pràctiques centrades en l’ús de les noves tecnologies i en l’experimentació com a eina d’estudi de l’art rupestre. La presentació de l’exposició ha comportat també l’edició d’un interessant catàleg que, a més de les peces i documents exposats, integra diversos articles d’especialistes en art prehistòric i en art rupestre llevantí, que permeten un aprofundiment sobre els diversos temes abordats en la mostra.

En definitiva, tot un conjunt de propostes que volem arribin a tothom i permetin apropar-vos l'arqueologia d'una forma singular.

Més informació i reserves a macvisites.acdpc@gencat.cat | 934232149


ACTIVITATS ART PRIMER
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Activitats Art primer 213,228 kB
Twitter
Facebook