NOVETATS MAC BARCELONA

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona, finalitzarà el darrer quadrimestre amb l'exposició Arqueologia a l'Exili. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil Espanyola (1936-1939). Una exposició que vol explicar un episodi poc conegut de la història cultural i patrimonial del nostre país. Aprofiteu per gaudir de les visites guiades programades cada diumenge.

Hem preparat també un paquet d'activitats ben especials, com són les activitats vinculades al Cap de Setmana Ibèric (5 i 6 d'octubre) que enguany ens proposa com a tema la casa ibèrica. També tindrem les Jornades Europees del Patrimoni (11 al 13 d'octubre) i la Setmana de la Ciència (novembre) per proposar-vos moltes novetats. El nou programa d'activitats en família els caps de setmana i les experiències virtuals del vídeos de jaciments arqueològics singulars en 360 graus i el gran vídeo mural del mosaic del Circ. El nou cicle pels interessat en l'arqueològic Parlem d'arqueologia per conèixer de primera mà els tècnics i conservadors del Museu d'Arqueologia de Catalunya que ens presentaran temes que us resultaran sens dubte ben atractius.

Una proposta imprescindible són els set videos que es traslladaran a destacats jaciments arqueològics. Els trobareu distribuïts als espais expositius. Tamé aprofiteu l'oportunitat de gaudir del video mural de l'imponent Mosaic del Circ ... una nova proposta única a Barcelona.

En definitiva, tot un conjunt de propostes que volem arribin a tothom i permetin apropar-vos l'arqueologia d'una forma singular.

Més informació i reserves a macvisites.acdpc@gencat.cat | 934232149


AGENDA D'ACTIVITATS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Activitats setembre - desembre 2019 966,139 kB
Twitter
Facebook