EXPOSICIONS

NAUFRAGIS. Història submergida

Fins al 24 de novembre

BOOK NOW!

Al fons dels oceans, dels mars, dels rius i dels llacs del nostre país, del nostre planeta, s’hi amaga una memòria fascinant, una història submergida...

L’exposició Naufragis. Història submergida vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català, i, alhora, la important tasca d’estudi, salvaguarda i protecció del mateix que, des  del 1992, realitza el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), a l’ocasió del 30è aniversari de la seva creació. La mostra pretén a més ampliar el coneixement públic que es té de l’arqueologia subaquàtica, i retre un homenatge als homes i dones que l’han impulsat i l’impulsen, tan a Catalunya com arreu del món.

L’exposició, a l’abast de tots els públics, s’estructura en quatre grans àmbits: “Exploradors del mar”, “De vaixells i mariners”, “Excavant sota l’aigua” i “Un patrimoni a protegir”. En ells s’exposa una acurada selecció de més de 200 objectes procedents de les excavacions realitzades pel CASC durant els últims 30 anys i de diversos museus i col·leccions d’arreu del país, alguns d’ells mai mostrats al gran públic. L’escenografia de la mostra, que ocupa 1000 m2, evoca, gràcies a diversos elements audiovisuals, la profunditat d'un fons marí.

Vine i cabussat en la històries que s’amaguen al fons del mar! 

Informació per l'usuari:

Exposició comissariada per: Rut Geli, Xavier Nieto i Gustau Vivar

Aquesta exposició, organitzada pel Museu d'Arqueologia de Catalunya, se suma a la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela, que tindrà lloc a partir del 22 d’agost a la ciutat de Barcelona.


PER SABER-NE MÉS ...
Twitter
Facebook