Panorama

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona alberga la direcció i els serveis centrals del Museu d'Arqueologia de Catalunya. El centre ocupa l'antic Palau de les Arts Gràfiques de l'Exposició Internacional de Barcelona de 1929, un singular edifici d'arquitectura historicista ubicat als peus de la muntanya de Montjuïc, un dels nuclis museístics i culturals més importants de la capital de Catalunya.

Actualment, el museu ofereix més de 3000 m² d'exposicions permanents dedicades a presentar les arrels històriques de Catalunya, de la Prehistòria a l'Alta Edat Mitjana, tot emmarcant-les en la seva dimensió europea i mediterrània. En elles s'exposa una acurada selecció d'objectes provinents de les importants col·leccions arqueològiques que conserva la institució.

Anualment, al fil de les estacions, el centre proposa també un variat i interessant programa d'activitats i d'exposicions temporals destinades a tots tipus de públic, que contribueixen a convertir-lo en un destí ineludible per a totes les persones interessades en l'arqueologia, l'art i la història antiga tan de Catalunya com de tota la Mediterrània occidental.


Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook