Programa d'activitats al voltant de l'exposició "VIRI ANTIQUI. Qüestions d'interpretació"

Conferències i visita guiada

L’exposició “VIRI ANTIQUI. Qüestions d’interpretació” presenta els resultats de l’estudi al que s’han sotmès set bustos i dos caps de personatges romans pertanyents als fons escultòrics del Museu d’Arqueologia de Catalunya. Són efígies d’estil clàssic que amb altres estàtues de barons il·lustres del Museo Nacional del Prado i del Kunsthistorisches Museum de Viena han estat objecte d’una anàlisi en profunditat, portada a terme mitjançant el projecte de recerca El retrat escultòric masculí en les col·leccions antiquàries. Funció, cronologia i maneres de restauració, HAR2012-35861 del Ministeri espanyol d’Economía y Competitividad.

14 de gener a les 19:30 hores. Conferència

  • Estudis històrics i restauració de les escultures de marbre de l’exposició Viri Antiqui, a càrrec de les comissàries de l’exposició, la Dra. Montserrat Claveria (UAB) i Isabel Moreno, restauradora del MAC.

21 de gener a les 19:30 hores. Visita guiada

  • Visita guiada a l’exposició a càrrec de les comissàries de l’exposició, la Dra. Montserrat Claveria (UAB) i Isabel Moreno, restauradora del MAC. Es comentaran les peces des d’un punt de vista artístic i de la restauració.

Tornar a l'exposició VIRI ANTIQUI. Qüestions d’interpretació
Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook