Reserves | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Twitter
Facebook

Reserves

Concertació d'activitats educatives

Recomanacions: Cal concertar prèviament la visita en grup, tant si la visita es fa amb monitor o sense. La petició de visita comentada del museu i de les exposicions temporals s'ha de fer amb uns quinze dies d'anticipació.

Grups: Cada grup ha d'anar acompanyat sempre per almenys un responsable. Les activitats educatives s'han preparat per a grups-classe de 25 - 30 alumnes.

Puntualitat: Es demana la màxima puntualitat per al bon funcionament de les activitats. Si per un imprevist el grup s'endarrereix ho haurà de comunicar al museu per telèfon. Si el grup arriba tard, l’activitat podrà ser modificada.

Anul·lacions: En cas d’anul·lar la visita prèviament concertada, cal fer-ho a través de correu electrònic un mínim de 48 hores abans. Si el dia de la visita, el grup no es presenta, haurà de pagar la totalitat de l’import reservat.

Carta de confirmació i comprovant de l'entitat bancària: Després de fer la reserva de la visita, el museu us enviarà una carta de confirmació amb tot els detalls de la reserva que haureu de portar el dia que vingueu per presentar a les taquilles. En el cas que feu la visita amb un monitor, el pagament es farà per transferència o ingrés bancari després de la visita.

Qualsevol dubte i aclariment podeu contactar amb el nostre departament educatiu. L'horari d'atenció és de dilluns a dijous de 9 a 15 h.