Petició de consulta de les col·leccions

Els fons de les col·leccions es conserven en diversos espais específicament adaptat segons les condicions i característiques dels materials: les col·leccions es troben organitzades en  funció de les temàtiques que es treballen a les cinc seus:  MAC Barcelona i MAC Olèrdola a Barcelona, MAC Empúries, MAC Girona a Pedret, MAC Ullastret i al magatzem de reserves arqueològiques de Cervera. 

Les col·leccions sempre han destacat pel fet de ser objecte de consulta científica activa i continuada per part d’investigadors d’universitats i centres de recerca. Les consultes científiques tenen lloc a les instal·lacions del Museu i cal acordar prèviament dia i hora amb el conservador responsable. Les col·leccions també s’utilitzen en exposicions i altres activitats culturals, pròpies o d’altres museus i centres culturals.

Per sol.licitar la consulta de col.lecions del Museu d'Arqueologia de Catalunya s'ha de completar i enviar la corresponent autorització a Direcció: Museu d'Arqueologia de Catalunya, Passeig de Santa madrona, 39-41, Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona. També es pot enviar a smartinezg@gencat.cat 

Descarrega l'autorització: 


Twitter
Facebook