Activitats didàctiques | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Activitats didàctiques

La seu de Barcelona del MAC ofereix visites a l'exposició permanent i a les exposicions temporals que realitza al llarg de l'any, axí com tallers relacionats amb les activitats qüotidianes dels nostres avantpassats.

Des del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Barcelona treballem per apropar-vos els objectes de les nostres col·leccions, mostrar-vos el procés cientific-deductiu que utilitza l’arqueologia per entendre el passat i aconseguir que els alumnes s'emocionin i en gaudieixin amb la descoberta. 

Les col·leccions estan ordenades a partir de criteris cronològics i geogràfics, i estan formades per peces de diversa naturalesa: objectes d’ús quotidià, joies i elements d’abillament personal, elements arquitectònics i decoratius, escultura funerària i mosaics, entre d’altres.

El programa d’activitats està format per dues modalitats: visites dinamitzades a les col·leccions i les exposicions temporals, i tallers didàctics, on els alumnes aprenen de forma pràctica aspectes de la vida dels seus avantpassats i itineraris urbans.


Rutes urbanes

Una activitat que ens permetrà conèixer la Muntanya de Montjuïc

Entra

Visites dinamitzades

Les visites didàctiques permeten que l’alumnat se submergeixi en una altra cultura en profunditat, sota el guiatge d’un expert didàcta i arqueòleg. Treballem temàtiques concretes a partir de procediments i tècniques adaptats al nivell educatiu del grup i d’una manera personalitzada per satisfer tots els interessos.

Entra