Visites dinamitzades

Les visites dinamitzades permeten que l’alumnat se submergeixi en una altra cultura en profunditat, sota el guiatge d’un expert didàcta i arqueòleg. Treballem temàtiques concretes a partir de procediments i tècniques adaptats al nivell educatiu del grup i d’una manera personalitzada per satisfer tots els interessos. 

Algunes de les visites didàctiques fan servir com a suport didàctic un carro amb rèpliques d’alguns dels objectes que es poden veure a les sales. Això ens permet que els alumnes i les alumnes puguin veure les peces autèntiques de les vitrines i tocar i manipular les rèpliques. D’aquesta manera es fa més vivencial l’activitat i comprensible la utilitat de la peces i la seva complexitat.

Creiem que una visita dinamitzada és un viatge apassionant al passat i per això, el nostre objectiu és encendre l’espurna de la curiositat.


Tresors del MAC

Una aproximació a la història antiga a partir de les peces més emblemàtiques conservades al Museu.

Entra

Jocs romans

Reserves a partir del maig del 2024

Per apropar als més petits a la cultura romana ho farem com ho feien ells. Jugant!


Entra

Grècia i Roma a Catalunya

Reserves a partir del maig del 2024

La seva petjada a les nostres terres i l’herència cultural és encara mol visible avui dia. Proposem una visita per conèixer una mica més aquestes dues interessants cultures.

Entra

Déus, herois i mites

Reserves a partir del maig del 2024

Mitjançant un joc de rol aprofundirem en l’origen i funció de la mitologia i dels principals déus i deesses de l’Olimp, els seus atributs i les seves relacions.

Entra

Com vam començar. Un viatge a la prehistòria

Un viatge per conèixer la vida dels nostres avantpassats i les estratègies d’adaptació a l’entorn natural que van utilitzar per sobreviure.

Entra

Contes de la prehistòria

A través d’un conte es visitaran dues sales de prehistòria per fer descobrir als més petits com es vivia al passat.

Entra