VISITA GUIADA

IMPERIVM: La visita guiada

Tots els diumenges

BOOK NOW!

Vine a visitar la nova exposició permanent del MAC: IMPERIVM. Històries romanes de la mà d'experts i descobreix els pilars que fonamentaven l'imperi romà a través d'una col·lecció amb peces d'arreu del territori català i mediterrani. 

La nova exposició permanent del MAC-Museu d’Arqueologia de Catalunya, IMPERIVM. Històries romanes, és una guia cap a la descoberta i el coneixement de la civilització romana a través de les històries de diferents habitants de l’imperi romà, dels seus neguits i anhels, que en primera persona expressaran l’experiència de com es vivia un món complex i divers, però al mateix temps global i integrador.

El context d’aquestes històries el trobarem en els diferents àmbits que ens parlaran de manera general, oberta i transversal, dels temes substancials que conformaven la civilització i la cultura romanes, com ara els principis i les manifestacions del poder, les creences, l’estructura social, l’oci, el treball... A través de la presentació i el diàleg amb els objectes i recursos de l’exposició, el visitant podrà reconèixer i copsar l’essència de Roma, així com la projecció del seu poder i la seva cultura durant gairebé més de 700 anys, per tota la Mediterrània i Europa.

Informació d'interès general:
  • Dates: Tots els diumenges (a partir del diumenge 19 de maig).
  • Hora: A les 12:30h.
  • Preu: Activitat inclosa en el preu de l'entrada al museu.
  • Durada: Una hora i mitja.
  • Reserves: Imprescindible fer reserva prèvia.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39-41, Barcelona.
Hora 12:30:00
Durada Una hora i mitja
Preu Activitat inclosa en el preu de l'entrada al museu.