Imatges de pedra. Mosaics de la Tunísia antiga

El mosaic és una de les expressions més espectaculars del patrimoni romà de l’antiga Àfrica.

Tunísia en posseeix una de les millors col•leccions del món, tant en extensió com en qualitat presentada als mateixos emplaçaments arqueològics o bé als museus dedicats a aquest art amb caràcter quasi monogràfic.
Imatge de pedra pretén donar una idea de l’emoció que pot transmetre aquest art de dimensions sovint monumentals, a través de cent panells fotogràfics de gran format. Els avenços de les tècniques fotogràfiques han permès d’obtenir avui, sense la més mínima pèrdua de definició, unes imatges d’una fidelitat excepcional que exerceixen un gran poder de fascinació si es presenten en grans dimensions. La imatge esdevé un decorat de teatre espectacular del qual el visitant és convidat a formar-ne part.
Exposició produïda per Ars latina
Amb la col·laboració del Ministeri de Cultura, de la Joventut i del Lleure de Tunísia, Agència de valorització del patrimoni i de la Promoció cultural (APPC) i el Ministeri de Turisme, de Comerç i Artesania de Tunísia i la Office National du Tourisme tunisien (ONTT).

Museu d´Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)| Barcelona (Barcelonès)


Tornar a Exposicions Temporals Passades
Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook