PLAYSTORIES. Juga i aprèn amb el Clicks

del 6 de desembre al 15 de gener de 2012

Quant de temps fa que no jugues? Quant de temps fa que no treus els teus clicks? Amb PlayStories nens i adults us transportareu a la vida dels homes a la prehistòria, als contactes comercials de fenicis i ibers, als ritus de momificació de l'antic Egipte, a les guerres romanes... i fins i tot a l'època dels dinosauris.

Perquè quan juguem el temps no hi compta. Ni la realitat tampoc. Juguem per no res, per gaudir, per competir, per compartir. I, tot jugant, ens fem grans, i sovint ens oblidem del plaer que representa dedicar el temps a no fer res.

PlayStories. Juga i Aprèn amb els Clicks ha estat realitzada amb la col·lecció de clicks de l'Associació Somosclicks de Barcelona (www.somosclicks.org). Una associació de gent que ha decidit seguir jugant i mantenir viu el millor dels records de la seva infantesa. A l'exposició Play Stories han utilitzat part de les col·leccions per recrear amb tot luxe de detall diferents escenes de l'antiguitat.

Aquest Nadal des del MAC us volem convidar a tornar a ser nens, a aprendre i a jugaramb aquests ninos que han format part de la nostra vida i que, qui sap si algun dia, no formaran part també d'un museu.

Activitats paral·leles, jocs i concursos fan de Play Stories una ocasió única per gaudir aquest Nadal de la història i d'una joguina amb molta història.

  • Lloc: espai central del MAC Barcelona
  • Dates: del 6 de desembre al 15 de gener de 2012

El disseny i la direcció de l'exposició ha estat reaitzada per María Paz Miranda, becaria del Màster Direcció i Disseny de Nous Formats Expositius d'Elisava.

Aquesta mostra és aliena a © PLAYMOBIL/ Geobra Brandstätter GmbH & Co. KG.

Museu d´Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)| Barcelona (Barcelonès)


Tornar a Exposicions Temporals Passades
Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook