EN LÍNIA

A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones

Inauguració dijous 28, 19.30 hores

Aquest any celebrem el 35è aniversari de la pel·lícula A la recerca de l'Arca Perduda, considerada per la crítica internacional com el millor film d’aventures i acció de tota la història. Indiana Jones ha estat també un referent per a que molts joves encaminessin la seva trajectòria professional a l’arqueologia, tot veient les aventures de l’heroi. 

El Museu d’Arqueologia de Catalunya i Rubens Produccions us conviden a descobrir els tresors que amaga el misteriós hangar nord-americà, l’Àrea 51, que com diu Indy: “Haurien d’estar en un museu”. El Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

 
A més de gaudir d’aquests objectes, us convidem a que participeu d’activitats que ben segur us sorprendran:

  • Dijous 28 de juliol, a les 19.30 h. Inauguració i visita guiada a càrrec del comissari de l’exposició, Rubén Molins.Perfomance a càrrec de els associacions ACCUH i Històrics.
  • Diumenge 18 de setembre, a les 11 h. Projecció de curtmetratges fan-films i documentals d’Indiana Jones. A les 12 h., conferència “Història d’una saga, realitat i ficció”, a càrrec de Rubens Produccions. En acabar hi haurà un sorteig de productes “Indy” per gentilesa de Gokuraku Shop.

Les activitats són gratuïtes, cal fer reserva prèvia a: macvisites.acdpc@gencat.cat 

Museu d´Arqueologia de Catalunya – Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)| Barcelona (Barcelonès)

Els visitants trobaran rèpliques dels objectes més cobejats per Indiana Jones a les pel·lícules: el Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història. Exposició produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i Rubens Produccions.


EQUIP HUMÀ
Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
PROGRAMA EDUCATIU
RECURSOS COMPLEMENTARIS
EXPOSICIÓ ONLINE
INFORMACIÓ PER A MITJANS
Twitter
Facebook